énekes

A zene útját járják

A hajdúvárosi Arany János Elméleti Líceum tehetséges diákjai közül hárman egyre nagyobb sikereket érnek el a zene területén. FENESI ALEXANDRA, FARCAŞ JOHANNA és KÁDÁR GERGŐ legutóbb a március 15-i szabadtéri ünnepségen aratott tetszést. A lányok csodálatos énekhangja és Gergő kiváló gitárkísérete magával ragadta a közönséget.

Egy üzletasszony két élete

Szeretem azokat az embereket, akiknek több szálon fut az életük, és a munkájuk mellett valami másban is kiteljesednek. Sok ilyen emberrel hozott össze a sors, volt köztük kiváló helytörténész, madarász, festő, muzsikus vagy világjáró. KMECZ ANNA is közéjük tartozik, ő áruházvezető létére az éneklésben teljesedett ki.

Villamosvezető és énekes Biharból

VARGA ISTVÁN „megasztár”, énekes és villamosvezető. Két lány, Anita és Kamilla boldog édesapja. Nemrég Bihartordán járt rokonlátogatóban, ezt az alkalmat használta ki a nagyrábéi művelődési ház, hogy meghívja egy fellépésre és találkozásra a közönséggel. Utána az intézmény kiállítótermében ültünk le egy rövid beszélgetésre.

Vágyom, hogy világhírű legyek

A 25 éves Kállay-Saunders András a Megasztár 5-ben tűnt fel és rögtön a lányok kedvence lett. A New Yorkból érkezett magyar srác a Szalontai Napok keretében immár a hajdúvárosban is bemutatkozott, jó hangulatú közönségtalálkozóval és remek koncerttel ajándékozva meg rajongóit. Az énekessel a közönségtalálkozó előtt beszélgettünk.