Anyák napi rajzpályázat óvodásoknak és iskolásoknak

Az Ovisuli Egyesület közösen a Fan Ice cukrászdával rajzpályázatot hirdet három korcsoportban: óvodás, I–IV. és V–VIII. osztályos iskolások számára. A pályázat témája: Az én anyukám.

A pályázat formai követelményei: A/4-es méretben a témához illő alkotás, melynek hátoldalára írják rá az alkotó gyermek nevét, életkorát, édesanyja/édesapja/törvényes képviselője e-mail-címét, telefonszámát és azt az óvodát/iskolát, amelybe jár a gyermek. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat. Az alkotás csak kézi technikával készülhet (pl. színes ceruza, filctoll, tempera, pasztellkréta stb.).

Beküldési határidő: április 26. Az alkotásokat a Fan Ice cukrászdában elhelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni naponta 10 és 20 óra között, vagy elektronikus formában az alábbi e-mail-címre várjuk: ovisuli@yahoo.com

A beérkező rajzokat az egyesület Facebook-oldalán (Facebook.com/ovisuli) tesszük közzé, és ott április 29. és május 4. között lehet szavazni a legjobb munkákra. A nyerteseket kategóriánként a legtöbb szavazatot elnyert alkotásból választják ki a szervezők.

Díjazás: az óvodás és I–IV. osztályos kategóriában egy-egy 100 lej értékű családi meghívás a Fan Ice cukrászdába; a díjak felajánlója Ludescher Gabriella vállalkozó, a Fan Ice cukrászda tulajdonosa;

  • az V–VIII. osztályos kategória nyertese Pető Dalma önkormányzati képviselő felajánlásából egy családi fotózást kap.

A nyerteseket e-mailen/telefonon értesίtik. Mindenkinek sok szerencsét és csodás anyák napi készülődést kívánnak a szervezők. További információ: Ovisuli Egyesület: ovisuli@yahoo.com, tel: 0740/186–308, http://facebook.com/ovisuli/.

2019.04.07
Galéria