Húsvéti ügyeskedő Biharpüspökiben és a Rogériuszon

Egyházak és civil szervezetek, RMDSZ-körzetek közösen szerveznek kézműves foglalkozást gyermekeknek és szülőknek, nagyszülőknek Nagyváradon a húsvéti előkészületek jegyében.

Az RMDSZ nagyváradi szervezetének piharpüspöki körzete az Ovisuli Egyesülettel, a Biharpüspöki Alapítvánnyal és a Szacsvay Imre Általános Iskola biharpüspöki tanítóival közösen, a Nagyvárad-Biharpüspöki Református Egyházközséggel partnerségben húsvéti kézműveskedésre hívja a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket. A Fürge kezek címet viselő családi foglalkozás célja a húsvéti hagyományok ápolása, bibliai felelevenítése, közösségépítő szerepének erősítése.

Április 16-án, kedden délután 5 órától az Emmaus Házban batikolt tojást festenek, nyuszis tojástartót és húsvéti képeslapot készítenek. A foglalkozást Ilyés Janka tanítónő vezeti, segítségére lesznek Gáll Izabella, Sajó Mónika, Moldován Melinda és Simon Gabriella tanítónők és Gergely Natália tanárnő.

Az RMDSZ nagyváradi szervezetének dél-rogériuszi körzete az Ovisuli Egyesülettel, a Diákokért Egyesülettel és a nagyváradi RMDSZ Nőszervezettel közösen, a Nagyvárad-Rogériuszi Református Egyházközséggel partnerségben ugyancsak húsvéti kézműveskedésre hívja a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket április 17-én, szerdán délután 5 órától az egyházközég gyülekezeti termében. Perecz Simó Annamária, Vass Anna, Herlitska Ibolya és Koncz Ágota tanítónők tartják a foglalkozást. A résztvevőket arra kérik, vigyenek magukkal főtt vagy kifújt tojást, a többi eszközt a szervezők biztosítják.

Szeretettel várnak mindenkit!

2019.04.10
Galéria
Kulcsszavak: