Jótékonysági disznótoros mulatság Siterben

Negyedik alkalommal szervezi meg a Mosoly Kommandó Siterben a hagyományőrző disznótoros mulatságot, ezúttal is jótékony céllal. Idén november 16-án, szombaton a megszokott helyszínen, a siteri kultúrházban 20 órától tartják meg a mulatságot, az est során a talpalávalóról a Siterbe immár visszajáró és mindannyiszor nagyszerű hangulatot teremtő Euphoria Music Band gondoskodik. Az együttes tagjainak közvetlensége, odaadása magával ragadja a közönséget, jelenlétük garancia arra, hogy a jókedv uralkodik majd az ódon kultúrház falai között.

Az önkéntes csapat ezúttal annak a kisfiúnak a segítségére siet, akről a sajtóból és a közösségi oldalakról is értesülhettünk. Az érkörtvélyesi, mindössze háromhónapos Ölyüs Noel Róbert különleges betegségben szenved, gyógyításának költségei messze meghaladják a család anyagi lehetőségeit. Éppen ezért a Mosoly Kommandó a belépőjegyekből befolyt összeg egyharmadát Noel gyógykezelésére ajánlja fel.

A disznótoros mulatságra a belépő 15 lejbe kerül, ez magában foglalja egy tombolajegy árát is. Az est során értékes nyereményeket sorsolnak ki, így akik növelni szeretnék esélyeiket, további tombolajegyeket is vásárolhatnak.

A szervezők friss toroskáposztával, sült kolbásszal és hurkával készülnek. A belépőjegy nem tartalmazza az étel árát, ezeket külön vásárolhatják meg a helyszínen!

A szervező Mosoly Kommandó tagjai szeretettel hívnak és várnak minden szórakozni és segíteni vágyót.

2019.11.12
Galéria