Rajzversennyel várják a Mikulást

Az Ovisuli Egyesület a Fan Ice cukrászdával közösen rajzversenyt hirdet „Így várom a Mikulást” témában. A nyertesek találkozhatnak is az ajándékosztó nagyszakállúval.

Három korcsoportban várják a nevezéseket: „Aprónép” (4–6 évesek); „Manó” (6–8 évesek) és „Törpe” (8–10 évesek). Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat. A/4-es méretben, a témához illő alkotás csak kézi technikával készülhet (pl. színes ceruza, filctoll, tempera, pasztellkréta stb.). A hátoldalára kérjük ráírni a gyermek nevét, életkorát, édesanyja/édesapja/törvényes képviselője e-mail-címét, telefonszámát és azt az óvodát/iskolát, amelybe jár a gyermek. Beküldési határidő: november 24.

Az alkotásokat a nagyváradi Fan Ice cukrászdában (a Barátok temploma mellett) elhelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni naponta 10 és 20 óra között, vagy elektronikus formában az alábbi email címre küldhetik: mailto:ovisuli@yahoo.com. A beérkező rajzokat közzéteszik az egyesület közösségi oldalán (facebook.com/ovisuli), ott november 25. és december 1. között lehet szavazni a legjobb munkákra. A nyerteseket kategóriánként, a legtöbb szavazatot elnyert alkotásból választják ki.

Díjazás:

– az „Aprónép” kategória nyertese az Ovisuli Egyesület felajánlásából 100 lej értékű könyvvásárlási utalványt nyer, amelyet a nagyváradi Dávid Könyvesboltban lehet levásárolni;

– a „Manó” kategória nyertesét Ludescher Gabriella vállalkozó, a Fan Ice cukrászda tulajdonosa felajánlásából egy ünnepi tortával jutalmazzák;

– a „Törpe” kategória nyertese Pető Dalma önkormányzati képviselő felajánlását, ünnepi családi fotózást kap, a képeket Varga Erzsébet Mandy, a Szent László városa az én városom! fotópályázat idei nyertese készíti el.

Mindhárom kategória nyertese és családja személyesen találkozhat a Mikulással december 7-én délután a Fan Ice cukrászdában, ekkor adják át a díjakat is a nyerteseknek. Az érintetteket e-mailen/telefonon értesítik.

További információ: ovisuli@yahoo.com, tel.: 0740/186-308; http://facebook.com/ovisuli/.

2019.11.12
Galéria