Adventi koszorúkat készítenek a Rogériuszon és Biharpüspökiben

Közös ünnepvárásra, felkészülésre várják a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket két helyszínre szerdán és csütörtökön délután.

Az RMDSZ nagyváradi szervezetének dél-rogériuszi körzete közösen az Ovisuli Egyesülettel, a Diákokért Egyesülettel és a körzetbeli Nőszervezettel, partnerségben a Várad-rogériuszi Református Egyházközséggel adventikoszorú-készítő délutánt szervez gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek. November 27-én, szerdán délután 5 órától az egyházközség gyülekezeti termében Perecz Simó Annamária, Vass Anna és Koncz Ágota tanítónők, valamint Bak Andrea és Sándor Enikő óvónők tartják a foglalkozást.

Egy nappal később, november 28-án, csütörtökön 17 órától püspökiben, a református gyülekezeti teremben tartanak hasonló kézműves foglalkozást. Ezt az Ovisuli Egyesület az RMDSZ nagyváradi szervezetének piharpüspöki körzetével, a Biharpüspöki Alapítvánnyal és a Szacsvay Imre Általános Iskola biharpüspöki épületében tanító tanítónőkkel együttműködve, partnerségben a Biharpüspöki Református Egyházközséggel szervezte. Itt Ilyés Janka, Gáll Izabella, Sajó Mónika, Moldován Melinda és Simon Gabriella tanítónők tartják a foglalkozást.

Mindkét helyszínre érvényes, hogy az adventi koszorúk elkészítéséhez bizonyos alapanyagokat a szervezők adnak, de arra kérik az érdeklődőket, hogy vigyenek magukkal hozzávalókat, a dekorációhoz terméseket, szalagokat, gyertyákat. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt egy kis együtt alkotásra.

2019.11.25
Galéria