Jótékonysági vásár négylábú barátaink javára

Bihar megyei állatmentő egyesületek szervezésében jótékonysági vásár lesz december 7-én, szombaton 14.30–19 óra között a nagyváradi Gekko Kávézóban (Körös, mai nevén Tudor Vladimirescu utca 40. szám). Bundás barátaink javára gyűjtenek.

A vásárfiák között ruhák, cipők, kiegészítők, bizsuk, könyvek, sütemények találhatók. Pénz-, illetve ételadománnyal is lehet segíteni. A konzervek, száraz kutya- és macskaeledel mellett a következők lehetnek még hasznos ajándékok: meleg plédek vagy takarók, pórázak, pelenkaszőnyeg, etetők stb. A vásárban minden Bihar megyei állatmentő egyesület képviselőjével találkozhatnak az érdeklődők, és vásárolva tőlük és önkénteseiktől, segíthetnek rajtuk és négylábú istápoltjaikon.

Az eladó termékek mellett most valami újdonságot is kitaláltak. Az idei decemberi vásárban lesz egy fotósarok, ahol egy fotográfus 10 lejért fényképeket készít arról, aki kéri, különböző vicces kiegészítőkkel, és elküldi e-mailen a képeket. Mindemellett 10 lejes tombolajegyet is lehet venni, a sorsoláson sok meglepetés, szép ajándék várja a nyerteseket.

2019.12.04
Galéria
Kulcsszavak: