Hajdúvárosi tehetségek vetélkedtek

Nagyszínpad elnevezéssel a nagyszalontai Hajdú Diáktanács tehetségkutató vetélkedőt szervezett. A helyi RMDSZ által működtetett Magyar Házban összegyűlt nézők színes programot nézhettek meg. A bemutatott produkciók között volt ének, tánc és hangszeres előadás, valamint bűvészkedés is.

A zsűriben Ács Mónika és Kiri Evelin pedagógusok, Kiri Norbert táncoktató, valamint Barna Szilárd diák foglalt helyet. A produkciókat a szakavatott zsűritagok nemcsak pontozták, hanem hasznos tanácsokkal is ellátták a fellépőket. Minden versenyző különdíjat kapott köszönhetően a Bihar Megyei Szociális Közösségi Igazgatóság és helyi vállalkozók támogatásának. A legsikeresebb produkciók felléphetnek a Karácsony Szépe szépségversenyen.

A rendezvény a Midesz nagyszalontai szervezetének Recreatio nevű projektje részeként valósult meg. Ennek célja, hogy segítsen a résztvevőknek megismerni képességeiket, és hogy minél egészségesebb életmódot folytassanak. A projekt programjai egyúttal közösségépítők, és népszerűsítik az önkéntességet is. A Recreatio projekt következő rendezvényei:

– Barátság Kupa focitorna: december 14., 14 óra, Sándor Péter Sportcsarnok;

Karácsony Szépe szépségverseny: december 21., 20 óra, Zilahy Lajos Művelődési ház.

2019.12.12
Galéria
Minden fellépő kapott elismerést