XXVI. Érmelléki Borverseny Székelyhídon

Székelyhíd város önkormányzata és a helyi szőlősgazdák február utolsó, szökőnapján immár 26. alkalommal rendezik meg az érmelléki borversenyt, melynek kitűzött célja a szőlőművelés, a borkészítés és kulturált borfogyasztás további népszerűsítése. A rangos eseményre a szőlészetben és borászatban jeleskedő kistermelő gazdák mellett szeretettel várnak minden érdeklődőt. A borok minősítését nemzetközi hírnévnek örvendő szaktekintélyekből álló bizottság végzi.

A bormintákat a már jól ismert négy kategóriában fogadják – mintánként 1 palack – a verseny napján, február 29-én szombaton reggel 9-től 13 óráig a helyi múzeum épületében. Nevezési díj: bormintánként 15 lej. Vacsorajegy ára: 50 lej/fő.

Az eredményhirdetést és a vacsorát élőzenés, táncos mulatság, értékes tombolatárgyak kisorsolása követi. A jó szervezés érdekében kérik az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat előre jelezzék az alábbi telefonszámokon: Czapp Árpád: 0741/179–315, Pál Zsolt: 0770/434–297. Megértésüket köszöni a szervező csapat.

2020.02.23
Kulcsszavak: