Új charterjárat indul Nagyváradról

A törökországi Antalyába érkeznek majd Nagyváradról azok az utasszállító repülőgépek, melyek idén június 4. és szeptember 17. között közlekednek a két város között a Need Tour utazási iroda szervezésében.

A Need Tour Romania tavaly alakult, és idén négy városból – Nagyváradon kívül Kolozsvárról, Suceaváról és Bukarestből – indít charterjáratokat Törökországba. Nagyváradról háromezer, országosan 12 ezer utassal számolnak, hangzott el a január végén megtartott sajtótájékoztatón. Az utazási irodát Aytaç Acikgoz társalapító, Mihaela Crăciun vezérigazgató, Mihaela Crina Vomir desztináció-menedzser képviselte, mellettük Bántó Norbert, a Bihar Megyei Turisztikai Desztinációk Ügynökségének vezérigazgatója és Dan Bălăcel, a Nagyváradi Nemzetközi Repülőtér helyettes vezérigazgatója beszélt.

Mint megtudtuk, június 4. és szeptember 17. között hétfőnként reggel 8 órakor indulnak majd a repülőjáratok a török üdülőhelyről a Nagyváradi Nemzetközi Repülőtérre, és ugyanaznap 11 órakor repülnek vissza Antalyára. Az utasok 189 férőhelyes, Boeing 737-800-as gépekkel tehetik meg a kétórás utat.

Nagyvárad összes turisztikai ügynöksége kínálja majd a Need Tour egyhetes nyaralásait; a legolcsóbb út 775 euró két személy részére. Az árak annak függvényében változnak, hogy milyen szolgáltatásokat kérnek a nyaralók – hány csillagos a szálloda, ultra all inclusive, all inclusive vagy félpanziós az ellátás stb. Az ár a reptéri transzfer és egyéb szolgáltatások árát is magában foglalja. A társaság Antalyán, Kusadasiban, Bodrumban és Marmarisban kínál üdülési lehetőségeket.

Szó esett a Need for Fest elnevezésű törökországi fesztiválról is, ezen idén például Julio Iglesias Jr., David Vendetta és Burak Yeter mellett romániai előadók is fellépnek majd. A fesztivált április 30. – május 7. között tartják Belekben.

 

2018.04.22
Galéria
Mihaela Crina Vomir, Mihaela Crăciun, Aytaç Acikgoz, Dan Bălăcel és Bántó Norbert
Kulcsszavak: