On-line fotótárlat, on-line szavazás

Otthon maradásra biztat az Euro Foto Art Egyesület is, és kellemes időtöltést is ajánl hozzá. A Nagyvásár téri galériájában látható kiállításának képeit az interneten is elérhetővé teszi, és a virtuális látogatók e-mailben szavazhatnak arról, hogy nekik melyik alkotás a kedvencük.

Női fotósok több mint száz, nőket ábrázoló képeit állították ki legutóbb a nagyváradi Euro Foto Art Galériában. A járványmegelőzés érdekében Tóth István AFIAP, a galériát működtető egyesület vezetője, a Nemzetközi Fotóművészeti Egyesület tagja arra kéri az érdeklődőket, hogy virtuálisan látogassák meg a nemzetközi tárlatot a következő internetes címen: https://www.eurofotoart.com/efa-projects/expo-woman-photographers/. Emellett az egyesület címére (mailto:eurofotoart@gmail.com) küldött elektronikus levélben szavazhatnak is, hogy melyik kép tetszett nekik a legjobban. Egy e-mail-címről egy szavazatot fogadnak. Meg is indokolhatják a voksolók a választásukat.

Amint az alkotók is a világ számos országában élnek, akként a virtuális zsűri tagjai is bárhonnan a világból leadhatják szavazatukat március 26-ig. A legnépszerűbb kép készítője tanúsítványt kap.

2020.03.19
Galéria
Az egyik versenymű