On-line adófizetés Margittán

A margittai polgármesteri hivatal felhívja a lakosság figyelmét, hogy az adókat on-line is ki lehet fizetni a város honlapjának felületén. A jelenlegi helyzetben mindenképpen ez úton érdemes érvényesíteni adófizetési kötelezettségeiket.

A kifizetésről az adófizető e-mail-címére visszaigazolás érkezik. A fizetéshez szükséges műveletek a következők: www.marghita.ro –  a bal oldali menüsorból válasszák ki a Plăți online lehetőséget – az Utilizator négyzetbe írják be a személyi számukat (válasszák ki, hogy természetes vagy jogi személyiségek) – pipálják ki a Sunt de acord… négyzetecskét – majd kattintsanak a Conectare gombra. Ekkor már megjelenik a kifizetendő adótartozás. Írják be az e-mail-címüket, majd kattintsanak a Plata online gombra; megjelenik tételesen a fizetendő összeg – kattintsanak a Plătește gombra, adják meg a kért bankkártya-adatokat – majd a Plată gombbal fejezzék be a fizetést.
Érdemes élni a lehetőséggel, mivel karosszékükből, kényelmesen fizethetnek, és nem teszik ki magukat a fertőzésveszélynek.

2020.03.25
Kulcsszavak: