Az ügyfélszolgálat újranyitását tervezik Váradon

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatát május 18-tól, hétfőtől kezdve fokozatosan újranyitják.

Első lépésként szerdán, május 13-án bezárják a gépjárművek forgalomba íratásával foglalkozó részlegen a bejelentéseket fogadó ablakot, ennek tevékenységét a városházi ügyfélszolgálat veszi át, amely május 18-ától, hétfőtől teljes kapacitással újranyit. A gazdasági igazgatóság tájékoztatása szerint helyben intézik majd az autók adásvételét, az épületek és telkek adásvételéhez az iratok és egy egyszerűsített pénzügyi nyilatkozta benyújtására lesz szükség.

Szintén május 18-tól újranyitják a RER, a Román Posta, a Termoficare Zrt és az RDS-RCS munkapontjait a városházán, a Distrigaz irodájába pedig június 1-től várják az ügyfeleket. Mind az irodákba, mind az ügyfélszolgálatra belépők létszámát korlátozzák. Az ügyfélszolgálat dolgozói arcpajzsot kapnak, az asztalokra műanyag térelválasztó lapokat szerelnek, rendszeresen fertőtlenítik és szellőztetik majd a helyiséget.

Május 22-éig 8 és 16 óra között várják majd az ügyfeleket, május 25-től pedig meghosszabbított nyitva tartással, hétfőtől csütörtökig 8 és 18 óra, pénteken pedig 8 és 15.30 óra között dolgoznak majd.

A városháza épületébe csak maszk és/vagy arcpajzs használatával lehet belépni, és mérni fogják mind a belépő alkalmazottak, mind az ügyeket intézők hőmérsékletét.

2020.05.12
Galéria