Piri és a farkas – bábjáték az amfiteátrumban

A Szigligeti Színház Lilliput Társulata bemutatót tart a nagyváradi római katolikus püspöki palota mögötti amfiteátrumban június 27-én, szombaton 11 órától (esőnap június 30., 19 óra).

A Piri és a farkas című előadás hároméves kortól ajánlott. A belépőjegy gyermekeknek 7, felnőtteknek 10 lej. Jegyeket kizárólag elővételben lehet váltani a színház Szilágyi Dezső, mai nevén Moscovei utca 7. szám alatti jegypénztárában. Nyitva tartás: keddtől péntekig naponta 13–19 óra között.

"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer! Sőt nem is egyszer. Piroska története örökzöld. Karikatúrázzatok velünk a mese játékos formai világában, az erdőben, ahol lencsevégre kaphatjátok a Farkast, és megismerkedhettek egy bűbájos kislánnyal, aki még annyira kicsi, hogy egyszerűen csak Piri" - hívja a gyerekeket kalandra a Lilliput Társulat.

Szereplők: Balogh Judit, Birtalan Katalin, Lélek Sándor Tibor, Németi Emese, Szentpéteri Lenke, Varga Imre (zenész).

Bábkészítő: Tomos Tünde.

A mesét bábszínpadra alkalmazta, tervezte és rendezte: Lélek Sándor Tibor.

A Lilliput Társulat ezúton is köszönetet mond Böcskei László váradi római katolikus megyés püspöknek, illetve a Nagyváradi Római Katolikus Püspökségnek, hogy biztosítja az előadás számára a helyszínt.

2020.06.25
Galéria