Felszámolják a gödröket

Megyei és saját forrásból is rendszeresen költ Margitta város önkormányzata az utak, utcák aszfaltozására. A központban a járdákra díszburkolat került.

Félmillió lejt kapott Bihar Megye Tanácsától a Berettyó-parti város a rajta átvezető megyei út két kilométeres szakaszának újraaszfaltozására. A Tudor Vladimirescu utcán már elkészült a sima burkolat, ezzel párhuzamosan a városkasszából a járdát is rendbe tették. Folytatták a munkát a Crișan és az Ady Endre utcán.

Móricz Imre háza előtt is gödrös, az átmenő teherforgalom által megrongált, repedezett, feltört szegélyű útszakasz húzódott úgy három héttel ezelőttig. Nyugdíjas létére Móricz sokat jár kocsival, ezért nagy megelégedéssel figyelte, hogy nagyjából egy hét alatt új, sima aszfaltszőnyeget terítettek le előttük is.

Ugyancsak a megyei tanácstól érkezett további pénzekből, illetve saját forrásból a Bălcescu és a Caragiale utcát aszfaltozzák, szeptemberben pedig következik a Lapis negyedbeli Dankó Pista, Oituz és Duna utca. Ezekkel ugyanis meg kell várni, hogy befejeződjön ott a vízvezetékek cseréje és a csatornázás. Utána jöhet az árkok betemetése és az útburkolat helyreállítása.

Készült a Margittai Polgármesteri Hivatal megbízásából

2020.08.26
Galéria
Múricz Imre háza előtt már sima az út
Kulcsszavak: