Tudatosan választották a szalárdi napközit és iskolát

VARGA ZSUZSA háromgyermekes édesanya, legnagyobb lánya, Luca már nyolcéves, iskolás, de a másodszülött, 6 éves Anna most kezdi majd az előkészítő osztályt. A legkisebb, mindössze egyesztendős Vera még otthon cseperedik édesanyja gondoskodása alatt.

Kérdésünkre az anyuka elmondta, tudatosan választották a szalárdi napközis óvodát és iskolát, sőt, amikor Szalárdra költöztek, a napközi elindítása is döntő volt abban, hogy itt telepedjenek le. Varga Zsuzsa szerint ebben a községben, illetve a községközpontban minden adott ahhoz, hogy megfelelő, magas színvonalú oktatásban részesülhessenek a gyermekek: a tanintézet épületei szépen fel vannak újítva, be vannak rendezve, rendelkeznek valamennyi technikai és didaktikai eszközzel, és ami a legfontosabb, hozzáértő, szakképzett személyzet foglalkozik a gyermekekkel.

„Örülünk annak, hogy így döntöttünk. A gyermekeink biztonságos helyen voltak, két fiatal és lelkes óvónő foglalkozott velük, és a kicsik szerettek napközibe járni. Ez nagyon fontos, mert amíg mi dolgozunk, tudjuk, hogy a gyermekeink jó helyen vannak” – fogalmazott Varga Zsuzsa.

Készült a Szalárdi Polgármesteri Hivatal megbízásából

2020.08.29
Galéria