Bábos tábor lesz Nagyváradon

A nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata idén is meghirdeti 6–12 éves gyermekeknek szóló bábos táborát augusztus 9–11. között, melynek helyszíne ezúttal az Árkádia Bábszínház lesz. Jelentkezni június 14-ig lehet.

Gyerekek!

Szeretnétek kipróbálni, milyen izgalmas és szép játék a színházcsinálás? Ha igen, akkor jelentkezzetek a bábos táborba, ahol a résztvevők közösen kiválasztanak egy mesét, aminek a díszletét és a bábjait ti magatok készíthetitek el! Három napra íróvá, tervezővé, bábkészítővé válhattok. A tábor zárásaként szombaton bemutató előadást tarthattok szüleiteknek, rokonaitoknak, barátaitoknak. Az előadásra való készülés mellett különféle művészeti foglalkozásokon vehettek még részt: lesz zene, tánc, sport, népi játékok, kézműves foglalkozás és bábszínházi előadás is.

A tábor ára 150 lej (ez tartalmazza a napi ebédet is), melynek kifizetési határideje június 20. Érdeklődni, jelentkezni Hanyecz Debelka Máriánál lehet a 0772/089–359-es telefonszámon, illetve a hanyecdmari@gmail.com e-mail címen.

2018.06.06
Galéria