Virágkocsik vonultak Nagyváradon

Augusztus 21-én öt, előző nap a debreceni Virágkarneválon bemutatott virágkocsi is felvonult Nagyváradon. Az alkotásokat holnap Bihardiószegen láthatják.

Nagyvárad és Debrecen közös virágkocsija, a Szent Korona, Bihar és Hajdú-Bihar megye kocsija, valamint a debreceni Aquatikum és a Fórum bevásárlóközpont kocsiját láthatták és láthatják még ma este 11 óráig az érdeklődők a nagyváradi Szent László (ma Unirii) téren (a görögkatolikus püspöki palota előtt felsorakoztatva), ugyanott 20 órától a budapesti 100 Tagú Cigányzenekar tagjai szórakoztattják az érdeklődőket.

A menetet a margittai Clevers, a szalacsi menettáncosok, a szentjobbi huszárok, a Mystique és Angels táncosai, a Sunshine Dance, a Francisc Hubic Művészeti Iskola fúvószenekara, a Flamenco csoport (Zenta), a Unique, a Mini Unique, a Unique Faith a Dalma Dance (Szolnok, Mezőtúr, Kunszentmárton) moderntáncosai, a mezőtelegdi Pacsirták Néptáncegyüttes tagjai, a Pusztai Farkasok Ordas Nemzetsége és a Bihorul táncegyüttes tették színesebbé.

2018.08.21
Galéria
Szentjobbi huszárok pihenője az árnyékban
A művészeti iskola fúvószenekara
A főtéri galambok mellett egy drón is madártávlatból figyelte a sokadalmat
Egyik oldalán a Csokonai, a másikon a Szigligeti nevét viselő sznház homlokzata Debrecen és Nagyvárad közös kocsiján
A huszárok vezették a menetet
A Bihorul együttes
Nagyvárad és Debrecen közös kocsija
A Szent Korona virágmása ismét Váradon
Szólt a zene
Bihar és Hajdú-Bihar megye közös kocsija
Az Aquatikum kompozíciója
A Fórum Bevásárlóközpont virágkocsija
Kulcsszavak: