Arany Szabadegyetem Nagyszalontán

Szeptember 27-én útjára indul az Arany Szabadegyetem Nagyszalontán. Havonta egyszer ismeretterjesztő előadásokat hallgathatnak mindazok, akik az összefüggéseket is érteni szeretnék, s a miértekre is kíváncsiak.

A nagyszalontai Arany János Művelődési Egyesület meghirdette 2018–2019-es évadának programjait. A kiállítások, könyvbemutatók, hagyományos versenyek mellett idén ősztől új programmal is bővült a kínálat. Az Arany Szabadegyetem előadásain változatos témákban neves szakembereket, egyetemi tanárokat, művészettörténészeket, mérnököket hallhatnak az érdeklődők. Havonta egyszer, a hónap második felében, csütörtöki napon tartják a találkozókat.

Az Arany Szabadegyetem első előadása szeptember 27-én 19 órától lesz az Arany-palota nagytermében A negyedik, avagy gyermekeink szép, új világa címmel. Az előadó Tasnádi György mérnök és iparművész, aki a Zsolnai gyár termékfejlesztési vezetőjeként már az új ipari adottságokra tervezett, kreatív ipar példáival mutatja be ezt a sajátosan új és szokatlan jövőt, a negyedik ipari forradalom világát.

A szervezők várják a beiratkozókat az első előadást megelőző percekben. Aki rendszeres hallgatója lesz az előadásoknak, az különböző kedvezményeket élvezhet a tanév során.

2018.09.22
Galéria