Nagyszalonta szépe még keresi az útját

Az elmúlt évekhez hasonlóan tavaly is zsúfolásig megtelt a nagyszalontai Zilahy Lajos Művelődési Ház nagyterme a karácsonyt megelőző napon, ugyanis a helyi MIDESZ természetesen 2017-ben is megszervezte a hagyományos Karácsony Szépe szépségversenyt.

Az este során gyönyörű lányok léptek színpadra szabadidő-, sportos, fürdő- és estélyi ruhában. A műsorvezetői feladatokat Tóth Enikő és Fenesi Alexandra látta el. Az estét színesebbé tette az Arny Dance Táncstúdió látványos bemutatója, Marina Lup divattervező új kollekciója, színpadra lépett a magyarországi ismert színész, Pintér Tibor, valamint a Stan és Span formáció. Mint minden évben, ezúttal is nehéz dolga volt a zsűrinek a versenyzők rangsorolásakor, hiszen nagyon szép lányok versenyeztek. Minden induló különdíjban részesült.

A Karácsony Szépe címet ezúttal Bíró Ivett érdemelte ki, s mint mondta, álmában sem gondolta volna, hogy megnyerheti a versenyt. Elárulta, kedvenc étele a pizza, itala a narancslé, s a Halak jegyében született. Az Arany János Elméleti Líceum végzős diákja matematika–informatika szakon.

Érdeklődésünkre azt is elmondta, hogy nincs testvére, de hála Istennek nagyon sok a barátja, s rájuk mindig számíthat, és ez igazán boldoggá teszi. A legjobb barátnője biztatta és segítette a szépségversenyre való jelentkezésekor is, az előkészületek és a verseny során végig.

– Úgy érzem, az ő segítsége nélkül nem tudtam volna olyan magabiztosan helytállni, de végül minden jól sikerült, még jobban is, mint amire számítottam. Mikor megnyertem, nem is fogtam fel hirtelen, hogy mi történt, egyáltalán nem voltam rá felkészülve, de természetesen nagyon örültem, hogy én lettem az első. Leírhatatlan érzés volt, csak úgy pörögtek a gondolatok a fejemben, még sokáig az élmény hatása alatt voltam.

– Milyen elfoglaltsággal töltöd szívesen a szabadidődet?

– Nincsenek különleges elfoglaltságaim, viszont nagyon szeretek edzőterembe járni. Az edzés teljesen kikapcsol, az életem meghatározó része. Amellett, hogy egészségileg is nagyon hasznos a testmozgás, a közérzetemet is igazán boldoggá teszi.

– Szeretnél a jövőben modellkedéssel, a szépségiparral foglalkozni?

– Nem hiszem, bár igazából még nem döntöttem el, hogy milyen irányban képzem magam tovább. Ez a mostani verseny jó lehetőség volt, hogy kipróbáljam magam, de nem érzem úgy, hogy a szépségipar az a pálya volna, ami igazán nekem való.

– Hogyan képzeled el magad tíz év múlva?

– Remélem, sikeres leszek majd a jövőben. Minél többet szeretnék utazni a világ különböző pontjaira, jó lenne valami ehhez kapcsolódó munka, de konkrét terveim még nincsenek. Bízom benne, hogy megérzem majd, mi az én utam.

2018.03.08
Galéria
Bíró Ivett udvarhölgyei társaságában, balról Kiss Hédi, jobbról Papp Ágnes
A Karácsony Szépe nem tervezi, hogy a szépségiparban folytatja, inkább az utazás vonzza
Kulcsszavak: