Bajnoki rájátszás Szalontán

Hazai közönség előtt védheti meg bajnoki címét a Nagyszalontai Tengo SK futnet (lábtenisz) csapata. Október 20-án és 21-én lép majd pályára a hajdúvárosban sorra kerülő bajnoki döntőben.

Az alapszakaszt megnyerő szalontaiak legfőbb riválisának a Kolozsvári JSF számít, melynek idén egyszer már sikerült legyőznie a bihari gárdát. A szalontai együttes a Román Kupában már begyűjtött két serleget (egyéniben és párosban), valamint egy ezüst- (egyéniben) és egy bronzérmet (triplában), sőt a Klubcsapatok Világbajnokságán is dobogóra állt. Amint azt lapunkban is olvashatták, a csehországi Vsetin városában augusztus 11-én megtartott tornán a bihariak mellett cseh, szlovák, francia, magyar, ukrán és lengyel bajnokcsapat küzdött az impozáns serleg elhódításáért, amely egy évig, nem kis meglepetésre, a Tengo SK birtokában volt. Id. Sorean László edző együttese végül a harmadik helyen zárta a tornát.

A Tengo SK a következő kerettel készül a bajnoki címvédésre: Georgel Bobiș, Sorean Alex, ifj. Sorean László, Nagy Darius, Denis Purja, Illyés Gergő, Bagosi István.

2018.10.14
Galéria
Látványos meccseket ígér a szalontai lábtenisztorna