Család ellen nincs orvosság – a szatmárnémeti színház vendégjátéka

Ray Cooney világhírű, Család ellen nincs orvosság című vígjátékával vendégszerepel Nagyváradon a szatmárnémeti Harag György Társulat. A bérletcserés program részeként megvalósuló vendégelőadásokra február 15–17. között kerül sor a Szigligeti Színházban.

Van az a pillanat, amikor az embernek döntenie kell: vállal egy nagy botrányt, ami a karrierjét és családi életét is veszélyeztetheti, vagy kisebb-nagyobb hazugságokkal próbál kimászni a bajból. David Mortimer professzor életének legfontosabb konferenciabeszéde előtt feltűnik a rég nem látott szeretője és annak 18 éves fia, egykori szerelmük gyümölcse. A professzor pedig a második lehetőség mellett dönt: füllent, hazudik, magyaráz és kimagyaráz, így kerül egyre bonyolultabb helyzetbe. A kórház orvosi szobájában kitör a káosz, a félreértések sorozatát pedig átöltözések vagy éppen rossz tomporba beadott nyugtatóinjekciók súlyosbítják. A nézők eközben felhőtlenül szórakoznak.

A szatmári társulat vendégjátékát a következő műsorrend szerint láthatják a Szigligeti Színház nagytermében: február 15., péntek 19 óra (Szigligeti-bérlet), február 16., szombat 17 óra (Papp Magda-bérlet), február 17., vasárnap 19 óra (Halasi-bérlet). Az előadásokra jegyek a színház jegypénztárában (nyitva hétfőn és csütörtökön 10–5 óra között, kedden, szerdán és pénteken 14–19 óra között, valamint egy órával az előadások előtt), illetve online, a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.

2019.02.05
Galéria