Ajándék előadás és Mága Zoltán-koncert

Több közelgő rendezvényről is beszámolt kedden SZÉKELY HAJNAL, az RMDSZ Nőszervezet nagyváradi elnöke és PETŐ DALMA, az RMDSZ Bihar megyei nőszervezetének kommunikációs alelnöke.

Székely Hajnal elmondta: az RMDSZ Nőszervezet ismét megszervezte Mága Zoltán partiumi és erdélyi turnéját, ennek állomásaként Nagyváradon kétszer is láthatja a publikum a Prima Primissima-díjas hegedűművészt és a Primarius kamarazenekart. Március 17-én, vasárnap 16 és 19 órától a várad-olaszi református templomban koncertezik majd, a jegyek 20 lejért kaphatók az RMDSZ Fekete Sas palotabeli megyei székházában munkanapokon 10 és 15 óra között.

Pető Dalma az RMDSZ Bihar megyei szervezete és a Nőszervezet közös nőnapi ajándék előadására hívta fel a figyelmet: március 8-án, pénteken 16 és 19.30 órától a Szigligeti Társulat Bányavakság című előadását láthatják a Nagyváradi Állami Filharmóniában. Az ingyenes belépők szintén az RMDSZ-székházban igényelhetők.

Korlátozott számban még vannak jegyek a március 9-én a Lotus Center rendezvénytermében megtartandó nőnapi bálra, melyen az Elit zenekar lép fel – tette hozzá Pető Dalma. A Hölgyválaszra a 90 lejes belépőket szintén a székházban vásárolhatják meg.

2019.03.05
Galéria
Székely Hajnal és Pető Dalma