https://biharmegye.ro/index.php?oldal=iras&id=2473
Szerző:
Település:
Rovat: Közélet
2020.07.28

Közösségi konzultáció

A Bihar megye, Nagyvárad hasábjain a Partium Alapítvánnyal közösen hetente változó tematikájú közösségi konzultációt indítunk.

Kérjük, válaszolja meg és küldje be az alábbi kérdőívet elektronikus formában a biharnagyvarad@gmail.com címre, vagy postán a Nagyvárad, Patrioţilor utca 2. szám alá. A válaszadók között hetente értékes nyereményeket sorsolunk ki.

1. Cseke Attila egészségügyi miniszter egyedüliként sikeresen decentralizálta a kórházakat, így az egészségügyi intézmények átkerültek a helyhatóságok (városok és megyék) kezelésébe. Ennek megfelelően immár a döntéseket helyi szinten, és nem Bukarestben hozzák meg. Ön szerint jól döntött az RMDSZ minisztere?

 

2. Mindenki tudja, hogy miniszterként Cseke Attila hozta a legtöbb befektetést a nagyváradi és Bihar megyei egészégügynek. Megépült az onkológia és megújultak a kórházak. Ön szerint folytatni kellene a megkezdett munkát?

 

3. A karantén idején sokan magukra maradtak. Komoly összefogással a történelmi egyházak, a civilek és az RMDSZ létrehozta az Együtt vagyunk segítőszolgálatot. Több ezer kérelmet sikerült orvosolni. Ön hallott-e a kezdeményezésről?

 

4. Ön szerint jól kezelte a kormányzat a mostani járványügyi helyzetet?

 

6. Cseke Attila az RMDSZ színeiben elindul a nagyváradi polgármesteri tisztségért. Ön szerint jó polgármester lenne?

 

7. Ön szerint mi az, amin kellene javítani?

………………………………………………………………………………………………………………….